Mazais, kustīgais ņirbulis pie Tavas profila bildītes izstāstīs par Tevi arī tiem, kas šodien nav iemanījušies uzdot Tev parasto jautājumu – kā jūties, draugs?:)

2008. gada 17. dec.

ZANE

S Zane pa pagalmu nesa spaini, kurā bija cītīgi dirsusi, no dienas uz dienu, no rīta līdz vakaram, vairāku nedēļu garumā.
Beidzot spainis, S Zanei šķita pietiekami piedirsts, lai varētu sākt rīkoties.
Viņa bija pacilātā noskaņojumā un mundrā gara stāvoklī, viņa pielika soli, žiglāk vicināja savas laiskās kājas lai tik ātrāk sasniegtu savu gala mērķi. Nu jau viņa skrēja. Viņa veikli manevrēja, starp dažādiem šķērsļiem, kas tai gadījās pa kājām, veiksmīgi tos pārvarēja, līdz gadījās kāds neparedzēts objekts neraksturīgs videi.
S Zani pārsteidza nesagatavotu Antas trūdošās atliekas, kuru tur bija izvarojis un pēc tam nositis un aizmirsis aprakt kāds pilsonis.
S Zanes rozā kurpīte trāpīja Antas puspuvušajā vēderā un tur arī palika iestrēgušas. Šis negaidītais kavēklis bij par iemeslu tam, ka Zanes galva triecās kokā, ķermenis sašļuka un piedirstais spainis izšķīda pār Zanes apdulināto ķermeni.
Zanes elpošanas orgānus pildīja fekālijas, tā bija beidzamā apzinātā doma, kas pavīdēja Zanes apziņā, pirms viņas ķermenis lēnām sāka atdzist.

-kokanaba